KALUSTETUT HUONEISTOT

Kalustetut huoneistot ja asunnot Kemi-Tornion sekä Oulun alueelta

Vuokraamme myös erikokoisia kalustettuja huoneistoja ja asuntoja Kemistä, Torniosta, Oulusta sekä lähikunnista. Ota yhteyttä sähköpostiimme (villakemi@gmail.com) tai soita numeroon 0400714646 (vain kalustetut huoneistot tästä numerosta) ja kerro tarpeesi niin pyrimme täyttämään ne parhaamme mukaan. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Kalustettu asunto on paljon kodinomaisempi ja mukavampi tapa majoittua. Asunnot ovat erinomainen vaihtoehto keikkakodiksi tai kodin remontin ajaksi! Kalustetussa asunnossa majoittuu mukavasti suurempikin porukka, eikä kulut kertaudu lukumäärän mukana. Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Kemi-Tornion alueelta pidempien projektien ajalle .

Me tunnemme alueen ja sen parhaat paikat. Paikallisen yrityksenä tiedämmä, mistä päin Meri-Lappia voi tuntea olisi mahdollisimman kotoisaksi. Meidän kautta huoneistoihin onnistuu siivoukset ja muu puhtaudenpito. Olemme myös tavoitettavissa aina jos tarvetta avulle ilmenee.

Voit vuokrata asunnon viikoksi tai vaikka vuosiksi. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, varustelun, sijainnin sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Esimerkkikohteet

Kemin keskustassa Valtakadulla sijaitseva viihtyisä pintaremontoitu 4h+wc+keittiö+suihku. Kaikki palvelut aivan vieressä.

Tässä kohteessa voit majoittaa jopa seitsemän henkeä!

Vasta pintaremontoitu omakotitalo Kemin Paattiosta vain kilometrin päässä Metsän tehtaalta.

Yhdessä talossa kaksi asuntoa! Isommalla puolella neljä erillistä makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö, kaksi vessaa, pyykinpesutupa ja sauna pesutiloineen. Tänne voi majoittua jopa 8-9 henkeä!

Pienempi puoli: kaksi erillistä makuuhuonetta, tupakeittiö + olohuone ja kylpyhuone saunalla. Tänne mahtuu 3 henkeä.

NÄITÄ VOIDAAN VUOKRATA YHDESSÄ TAI ERIKSEEN. Pihalta löytyy viihtyisä perinteinen grillikota, joka on myös asukkaiden käytössä.

Kemin keskustassa Etelärantakadulla noin 65m2 iso 2hh+keittiö+sauna+wc.

Tyylikäs, moderni saunallinen erittäin iso kaksio ihan Kemin keskustassa. Tästä tilavasta asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen, mitä asumiseen tarvitsee. Asuntoo mahtuu majoittumaan 4-5 henkeä.