KALUSTETUT HUONEISTOT

Kalustetut huoneistot ja asunnot Kemi-Tornion sekä Oulun alueelta

Vuokraamme erikokoisia kalustettuja ja kalustamattomia huoneistoja Kemi, Keminmaa ja Tornio alueella sekä tarvittaessa Oulusta!

Kalustetut asuntomme ovat kodinomainen ja mukava tapa majoittua. Ne ovat erinomainen vaihtoehto projektimajoitukseen tai esimerkiksi kodin remontin ajaksi!

KATSO MYÖS UUDET KALUSTETTUJEN ASUNTOJEN KOTISIVUMME: www.kotisikemissa.fi/

Me tunnemme alueen ja sen parhaat paikat. Paikallisena yrityksenä tiedämme, missä päin Meri-Lappia voi tuntea olonsa mahdollisimman kotoisaksi. Lisäksi meidän kautta huoneistoihin onnistuu siivoukset sekä olemme myös tavoitettavissa aina jos tarvetta avulle ilmenee!

Voit vuokrata asunnon viikoksi tai vaikka vuosiksi. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, varustelun, sijainnin sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan. Varaukset onnistuu niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä sähköpostiimme koti@kotisikemissa.fi tai soita numeroon 0400714646 (vain kalustetut huoneistot tästä numerosta) ja kerro tarpeesi niin pyrimme täyttämään ne parhaamme mukaan. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Voit myös tarjota kohdettasi meille vuokralle: kotisikemissa.fi/tarjoakohdetta/

Esimerkkikohteet

Meiltä löytyy useita kymmeniä vaihtoehtoja yksiöistä jopa viiden huoneen kokonaisuuksiin. Tarvittaessa kalustamme nopealla aikataululla lisää kohteita.

Kemin keskustassa Valtakadulla sijaitseva viihtyisä pintaremontoitu 4h+wc+keittiö+suihku. Kaikki palvelut aivan vieressä.

Tässä kohteessa voit majoittaa jopa seitsemän henkeä!

Vasta pintaremontoitu omakotitalo Kemin Paattiosta vain kilometrin päässä Metsän tehtaalta.

Yhdessä talossa kaksi asuntoa! Isommalla puolella neljä erillistä makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö, kaksi vessaa, pyykinpesutupa ja sauna pesutiloineen. Tänne voi majoittua jopa 8-9 henkeä!

Pienempi puoli: kaksi erillistä makuuhuonetta, tupakeittiö + olohuone ja kylpyhuone saunalla. Tänne mahtuu 3 henkeä.

NÄITÄ VOIDAAN VUOKRATA YHDESSÄ TAI ERIKSEEN. Pihalta löytyy viihtyisä perinteinen grillikota, joka on myös asukkaiden käytössä.

Kemin keskustassa Etelärantakadulla 74m2 2hh+keittiö+sauna+wc.

Tyylikäs, moderni saunallinen erittäin iso kaksio ihan Kemin keskustassa. Tästä tilavasta asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen, mitä asumiseen tarvitsee. Asuntoo mahtuu majoittumaan 4-5 henkeä.