KALUSTETUT ASUNNOT

Kalustetut asunnot ja huoneistot Kemi-Torniossa

Vuokraamme erikokoisia kalustettuja asuntoja Kemi, Keminmaa ja Tornio alueelta

Kalustettu asunto on kodinomainen ja mukava tapa majoittua. Ne ovat erinomainen vaihtoehto projektimajoitukseen tai esimerkiksi kodin remontin ajaksi! Meidän kautta huoneistoihin onnistuu siivoukset ja liinavaatteet sekä olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Voit vuokrata asunnon viikoksi tai vaikka vuosiksi. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, varustelun, sijainnin sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KATSO MYÖS UUDET KALUSTETTUJEN ASUNTOJEN KOTISIVUMME: www.kotisikemissa.fi/

Ota yhteyttä sähköpostiimme koti@kotisikemissa.fi tai soita numeroon 0400714646 (vain kalustetut huoneistot tästä numerosta) ja kerro tarpeesi niin pyrimme täyttämään ne parhaamme mukaan.

Voit myös tarjota kohdettasi meille vuokralle: kotisikemissa.fi/tarjoakohdetta/

Esimerkkikohteet

Meiltä löytyy useita kymmeniä vaihtoehtoja yksiöistä jopa viiden huoneen kokonaisuuksiin. Tarvittaessa kalustamme nopealla aikataululla lisää kohteita.

Kemin keskustassa Valtakadulla sijaitseva viihtyisä pintaremontoitu 4h+wc+keittiö+suihku. Kaikki palvelut aivan vieressä.

Tässä kohteessa voit majoittaa jopa seitsemän henkeä!

Kemin keskustassa Etelärantakadulla 74m2 2hh+keittiö+sauna+wc.

Tyylikäs, moderni saunallinen erittäin iso kaksio ihan Kemin keskustassa. Tästä tilavasta asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen, mitä asumiseen tarvitsee. Asuntoo mahtuu majoittumaan 4-5 henkeä.