OHJEET YÖPYMISEEN

Tässä teille hieman ohjeita tulevaa yöpymistänne varten. Pyydämmekin teitä ystävällisesti lukemaan alla olevan tekstin.


Sisään on mahdollista kirjautua klo 15:00 alkaen. Uloskirjautuminen tapahtuu klo 11:00 mennessä. Koodijärjestelmän ansioista sisäänkirjautuminen onnistuu meille mihin kellonaikaan hyvänsä.

Vastaanottomme ei ole paikanpäällä vuorokauden ympäri, mutta voit aina soittaa meille! Saapuessanne vastaanottoaikamme ulkopuolella lähetämme teille huoneen koodin ja toimintaohjeet. Lähetämme koodit viimeistään vastaanottoaikamme lopussa (ajat vaihtelee, mutta ainakin klo 16 asti). Jos koodeja ei ole tullut, olemme siis vielä paikalla. Kun majoituksesi päättyy, voit vain lähteä, eli sinun ei tarvitse jonottaa ja kirjautua ulos. Helppoa ja nopeaa!

HOX! Varausvahvistuksen yhteydessä tuleva PIN-koodi ei käy huoneen oviin vaan me lähetämme sen erikseen

Päivystynumeromme +358 40 7000016 on toiminnassa 24/7 ja siitä meidät tavoittaa ongelmatilanteissa.

Varanumero: +358 400 859870

Aamupala: Villa Kemin aamupala toimitetaan kovasti tykätyn aamupalakorin muodossa huoneen jääkaappiin saapumispäivänä. Korin hinta on 7,5€ ja se sisältää pikapuuropussin, leipää, levitettä, leikkeleet (kinkku, juusto), kurkkua, tomaattia, jugurttia, mehua, maitoa, hedelmän, kananmunan ja kroisantin tai jonkin muun vaihtuvan jälkiruuan. Yhteisessä aamupalahuoneessa syöminen onnistuu näppärästi kahvikupposen äärellä. Aamupala täytyy tilata saapumispäivänä viimeistään klo 14 mennessä!

Isommille porukoille (+10) kysy ennakkoon buffet vaihtoehtoa niin järjestetämme sellaisen!

Lemmikit: Jos olet saapumassa lemmikin kanssa, niin ilmoitathan siitä meille etukäteen. Lemmikkieläin maksu on 15€/vrk per kaksi eläintä.

Pysäköinti: Kadunvarsipysäköinti on ilmainen. Huomioithan, että Etelärantakadun suunnassa on vuoropysäköinti. Suosittelemmekin auton jättämistä Keskuspuistokadun varteen oikealle puolelle Villa Kemistä katsottuna. Ilmaisia paikkoja löydät myös meidän rakennuksen pihalta ja edestä.

Sijainti: Osoitteemme on Etelärantakatu 8. Villa Kemi sijaitsee aivan lasten leikki- ja liikennepuiston vieressä (missä myös koirapuisto), lähellä keskustaa ja upeaa merenrantaa. Villa Kemi sijaitsee myös kansainvälisesti tunnetun LumiLinnan välittömässä läheisyydessä. Juna-asemalta kävelet Villa Kemiin viidessä minuutissa ja lentokentältä moottoritietä pitkin matka vie ainoastaan vartin. Taxi on helpoin tapa tulla lentokentältä. Matka maksaa noin 20€

Ruuanlaitto: Jokaisesta huoneesta löytyy jääkaappi. Kaikkien vieraiden käytössä on myös yhteinen oleskelutila sekä keittiö kellarissa, josta löytyy ruuanlaittoon tarvittavia välineitä. Mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin ovat asukkaiden yhteisessä käytössä aamupala huoneessa. Kahvit ja teet tarjoamme veloituksetta aamupalahuoneessa.

Saunominen: Villa Kemissä on kaksi saunaa asukkaiden vapaassa käytössä heidän omien aikataulujensa mukaan aina klo 22 asti. Lämmittäminen tapahtuu omatoimisesti. Kummassakin saunassa on erikseen lukittavat pukuhuoneet. Toinen sauna sijaitsee kellari kerroksessa ja toinen ylimmässä kerroksessa. Muistathan myös sammuttaa saunan. Hiustenkuivaimet löydät kerrosten keskikohdasta.

Pyydämme teitä myös huomioimaan muut asukkaat kohteliaalla käytöksellä. Välttäkää turhaa metelöintiä varsinkin ilta-aikaan. Hiljaisuus on klo 22. Kellarikerroksen takkahuoneeseen voitte mennä viettämään aikaa myös hiljaisuuden jälkeen. Takkahuoneesta löydätte hostellimme yhteisen TV:n.

Tupakointi Villa Kemin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.